SPONSORER & PARTNERS

SH SPORT & FITNESS AB

Samarbetspartner under många år och huvudsponsor till PT & Fitness-Convention. Begagnad och ny utrustning med kvalitet inom idrott, träning, tester och fitness.  Dess ägare och ansvarige Stefan Henriksson driver sedan 10 år tillbaka även två tränings- och rehabanläggningar i Mora, samt är fystränare i Hockey. Tidigare mångfaldig medaljör på SM i friidrott.

Klicka här för mer information!

Fysio2 är den personliga naprapatkliniken som erbjuder effektiva och moderna behandlingsmetoder, bl.a stötvågsbehandling och ultraljudsundersökning. Huvudsponsor till PT-Convention och sponsor till StadionStafetten. Grundare och ägare är en branschlegend, Stefan Ahnén, Leg Naprapat, och mycket efterfrågad utbildare och föreläsare, både nationellt och internationellt. Tidigare elitfriidrottare. Läs mer här.HOLISTIC AB

 Holistic vill hjälpa dig, med ett brett och noggrant utvalt soriment av hälsoprodukter att leva ett liv i balans och må bra både till kropp och själ. När du är friskare, gladare och i balans har du också mer energi och uttrycker mer kärlek och glädje. Huvudsponsor på PT & FitnessConvention samt på IdrottsMässan. Läs mer här!

 

KARHU AB

Karhu är ett av världens mest kända varumärke gällande löparskor och skidor. Karhu är nu inne på en intressant comeback efter några år i skuggan, nu med chefer från Reebok Sverige som ansvarig. Huvudsponsor till IdrottsMässan och PT-Convention samt sponsor tillStadionStafetten.

I priset till alla deltagare på PT-Convention ingår det ett par skor till ett värde av ca 1 600 kr!!! Läs mer om Karhu här!