"The new" SPORTS & TRAININGCONVENTION , för 20.e året

Download
Sports & Training Convention 4-6 dec 201
Adobe Acrobat Document 784.2 KB

Äntligen presenteras ett årligt convention, forum, inom träning, idrott & rehab med inriktning OCH TEMANA på maximal performance och framgång! Efter 25 års verksamhet med fler än 100 olika conventions inom fitness, idrott, idrottsmedicin och hälsa samt Idrottsmässan (läs mer hemsidan) är det med extra glädje och största engagemang vi presenterar denna NYA ÅRLIGA mötesplats. Med följande NYHETER!  

1. VÄLJ MELLAN 15 OLIKA DIPLOMKURSER - UTBILDAS AV LEDANDE EXPERTER
I takt med det ökade intresset för träning och skadefri hälsa samt tuffare konkurrens inom all idrott är Intresset för utbildning på djupet större än någonsin. E3 Education anpassar därför kunskapsutbudet till att matcha dessa nya behov! Utbildas och utvecklas utöver det vanlig av svenska och internationella experter!


2. CROSS OVER - TRÄNING - IDROTT & FYSIO/REHAB
Allt fler tränare, terapeuter och coacher arbetar idag med olika kunder med skiftande behov och mål varje dag och i många fall har samma kund flera olika önskemål. Därför är Sports & Training Convention den perfekta konferensen.


3. TIDPUNKT & PLATS
Tidpunkten, den 4-6 december, är optimal för inhämtning av ny ellrt uppdaterad kompetens att använda sig av  under kommande verksamhetsår. I höst- och vintermörkret laddar man sina batterier och inspireras.
Orten blir återigen Stockholm, vilket passar våra kund- och målgrupper mer än andra orter.

OBS! Utöver nyheterna är flera klassiska conventioninslag kvar!
Expo med ledande leverantörer av produkter och tjänster, tävlingar och utmaningar, mingelmiddag, utlottningar av fina priser etc.

Team E3 Education hälsar såväl nya som tidigare kunder varmt välkomna till Sports >& Training Convention på
Scandic Hotel Ariadne Kunskap! Utveckling och inspiration långt utöver det vanliga!

Thomas Lindell
Grundare, VD och utbildningsansvarig
Fil Mag, Adjunkt, Rehab & FysCoach,
Tid elitspjutkastare & nationell elithandboll
Skånsk mästare i p16 fotboll med HIF.